Kutatók

A Budapesti Corvinus Egyetem Informatikai Intézete 2009 óta végzi kutatását az IT tudatos vállalatok körében.

A kutatásokban részt vesznek:

  • Dr. Fehér Péter (IT költségvetés, költségcsökkentés, IT fejlesztések, Informatika helye és szerepe, IT kontrolling), egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Számítástudományi tanszékének vezetője, a Gazdálkodástudományi kar dékánhelyettese. Kiemelt kutatási területei közé tartozik az IT szerepe és értékteremtő képessége, IT kontrolling, informatika és válság, IT stratégia és IT szolgáltatásmenedzsment.
  • Dr. Szabó Zoltán (IT stratégia, IT infrastruktúra, Informatikai szolgáltatásmenedzsment), egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Információrendszerek tanszékének vezetője. Kiemelt kutatási területei közé tartozik az informatikai stratégia, folyamatmenedzsment, IT szolgáltatásmenedzsment, valamint az e-kormányzat.
  • Dr. Varga Kriszitán (IT szolgáltatásmenedzsment, folyamatmenedzsment), egyetemi adjunktus, a Budapesti Corvinus Egyetem Informatikai Intézetének munkatársa. Kutatási területei közé tartozik a folyamatmenedzsment és folyamatmodellezés különféle kérdései, valamint az IT szolgáltatások kezelése.
  • Őri Dóra (vállalati architektúramenedzsment, folyamatmenedzsment, IT szolgáltatásmenedzsment), PhD hallgató, a Budapesti Corvinus Egyetem Informatikai Intézetének munkatársa. Fő kutatási területe a vállalati architektúrák elemzése és stratégiai összehangolása (enterprise architektúra).

A kutatók ezúton is köszönik a kutatásban részt vevő szervezetek és személyek segítségét, valamint a Vezető Informatikusok Szövetségének és az itSMf Magyarország támogatását a kérdőívek terjesztésében.

LinkedIn-Follow-Button